Kezdőlap » CUKRÁSZATI ALAPANYAGOK » Hulala Növényi Tejszín
Hulala Növényi habalap 1 liter
A Hulala cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez.
Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk!
1 liter habalapanyagból akár négyszeres mennyiségű hab nyerhető!
Felhasználási javaslat: Az optimális minőség elérése érdekében, felhasználás előtt ajánlott a terméket legalább 3 órán át hűtőszekrényben tartani.
Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel is könnyen felverhető 8-12°C hőmérsékleten önmagában illetve tejszín vagy 30% zsírtartalmú tej hozzáadásával.
A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.
Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420),
hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e),
szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)
Allergének: Írópor, szójalecitin
Tárolás: Tárolási feltételek: 20°C-ot meg nem haladó szobahőmérsékleten tárolható.
A már felbontott terméket hűtőszekrényben tárolva, 3-4 napon belül fel kell használni. Tartsuk távol a terméket a közvetlen hőforrásoktól.
Kiszerelés: 1 liter
Származási ország: IFFCO Italia Srl
Legnépszerűbbek