Kezdőlap » CUKRÁSZATI ALAPANYAGOK » GÖTEBORG’S KAKAÓS ÉT BEVONÓMASSZA (nettó tömeg: 1 KG)
Összetétel: cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény
kakaópor (15%), emulgeálószer (lecitinek), emulgeálószer (E 476), aroma
Jellemző tulajdonságok:
állag: szájban olvad, sima állagú
szín: jellegzetes csokoládéra jellemző színű (barna), esetenként tárolás során fehéredés
léphet fel
íz, illat: csokoládéra emlékeztető, idegen íztől mentes
csúszáspont: 34-38 °C
nedvességtartalom: max 1%
folyáshatár (45,5C): 30-50C
Tárolás: száraz, hűvös helyen, max. 23°C-on
Átlagos tápértékadatok 100 g termékben:
energia: 2286 KJ/548 kcal
zsír: 34,0g ebből telített 32,1 g
szénhidrát: 54,4 g ebből cukor 52,4 g
ebből keményítő: 1,8 g
rost: 5,0 g
fehérje: 3,5 g
só: 0,1 g
Mikrobiológiai vizsgálatok: a 4/1998 (XI.11) EüM rendelet előírásainak megfelel.
Genetikailag módosított és allergén anyagot nem tartalmaz.
Legnépszerűbbek